Alle lesgevers op een rijtje

Charlotte is 29 jaar en werkt als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Ze heeft een bachelor secundair onderwijs en orthopedagogie. Haar grote hobby is dansen, ze startte als 8-jarige bij Dansgroep Adagio in Veurne. Momenteel danst ze nog bij Hypnosis Dance Academy in Roeselare. Charlotte volgt ook geregeld workshops en bijscholingen om up-to-date te blijven. Bij Ocho geeft ze G-dans, clipdance 1 en clipdance 2.

Lore is 23 jaar en laatstejaarsstudente Logopedie. Ze danst al meer dan 15 jaar bij Dansgroep Adagio en geeft er al van haar 15 jaar dansles aan verschillende groepen. Lore volgde al van jongs af aan verschillende danskampen, -stages en -workshops. Naast dansen zet Lore zich op allerlei vlakken in voor het jeugdwerk. Als vrijwilligster bij de VDS probeert ze jongeren de passie voor het speelpleinwerk mee te geven. Bij Ocho zal Lore de allerjongsten haar liefde voor de dans overbrengen tijdens de kleuterdans op zondag.

Yana is 15 jaar en heeft 9 jaar bij Dansgroep Adagio gedanst. Momenteel volgt ze de richting muziek in het Lemmensinstituut in Leuven. Haar hoofdinstrument is zang, maar daarnaast speelt ze ook piano en dwarsfluit. Naast school gaat ze ook nog wekelijks naar de muziekschool. Bij Ocho geeft ze kinderdans op zondag.

Hanne is 22 jaar en afgestudeerd als leerkracht muziek en project kunstvakken. Momenteel werkt ze in het VTI in Brugge en geeft ze daar muzikale opvoeding. Zelf danst ze nog 18 tot 20 uur per week bij The Spot in Gent, vooral in de stijlen hip-hop en modern. Daarnaast probeert ze zo breed mogelijk te trainen in volgende stijlen: dancehall, house, tracking, waacking en hedendaagse dans. Naast de gewone trainingen danst ze ook voor het tweede jaar mee in de hip-hop crew 9000 waarmee ze wedstrijden dansen. Ze heeft ook haar eigen dansschool in Lo-Reninge. Naast het dansen is ze ook nog actief bij KSA West-Vlaanderen. Hanne verzorgt de lessen hip-hop op vrijdagavond bij Ocho dance studio.

Rhune is 14 jaar en danst al sinds haar 6de bij Dansgroep Adagio. Ze volgt ook geregeld dansworkshops en deed ook auditie voor Studio 100. Naast dansen is ook KSA een hobby van haar. Op school volgt Rhune economie moderne talen met 4 uur wiskunde. Bij Ocho zal ze Lore assisteren tijdens de kleuterdans op zondag.

Ilse is 20 jaar en student wiskunde (gecombineerd met educatieve master) in Kortrijk. Ze heeft veel hobby’s, maar dansen blijft toch haar nummer 1. Ze heeft bij verschillende groepen gedanst, volgt ook geregeld stages en danskampen. De laatste 2 jaar lag haar focus wel bij Dansgroep Adagio. Bij Ocho assisteert Ilse voorlopig Charlotte bij clipdance 1 en 2. Maar vanaf september 2021 zal Ilse haar eigen groep hebben voor clipdance 1 en 2 op zaterdag.

Lore is 15 jaar en op school volgt ze de richting Latijn-wiskunde. Naast dansen is Lore in haar vrije tijd ook actief in tennis en netbal. Lore is gestart op 6-jarige leeftijd bij Dansgroep Adagio. Bij Ocho zal ze, samen met Rhune, Lore Booghs assisteren in de kleuterdans op zondagmorgen.

Sieglinde is 36 jaar en werkt als administratief bediende bij Weekend Mode in Koksijde. Haar hobby’s zijn: dansen, uit gaan eten en voetbalmama zijn van 2 zonen. Sieglinde danst al vanaf 6 jaar (toen nog begonnen bij Choreo Nieuwstad), ze volgde ook les bij balletschool Allanah Weranga. Daar volgde ze verschillende stijlen van ballet tot tapdans. Ook via Fedes volgde ze verschillende dansstages in meerdere stijlen (modern, jazz…). Bij Ocho zal Sieglinde clipdance +18 geven op donderdagavond.

Lore is 17 jaar en haar grootste hobby is dansen. Ze danst al bij Dansgroep Adagio sinds het 2de leerjaar. Ook is Lore vrijwilliger bij het Rode Kruis. Op school volgt ze economie moderne talen en gaat in september naar de hogeschool. Vanaf januari assisteert Lore Charlotte bij G-dans, clipdance 1 en clipdance 2. Vanaf september 2021 zal Lore lesgeven aan haar eigen groepje kinderdans op woensdag, ze blijft dan ook assistente in G-dans.

Jasmien is 16 jaar en dansen is al 12 jaar haar grote passie. Ze danst veel verschillende stijlen en heeft ook 10 jaar competitie gedaan. Op school volgt Jasmien de richting voeding-verzorging. Bij Ocho geeft Jasmien de lessen stretching & techniek op woensdagavond. Ze kijkt ernaar uit om iedereen veel bij te leren!

Laure is 20 jaar en studeert bestuurskunde & publiek management in Gent. Naast het studentenleven is ze volop bezig met dans. Ze danst zelf nog bij het wedstrijdteam Pro Danza van Body Fit in Poperinge. Daarnaast volgt ze lessen in verschillende stijlen in The Spot in Gent. Bij Ocho zal Laure modern/jazz +12 geven op zondagvoormiddag aan de half-gevorderden.

Noa is net 18 jaar geworden en volgt nu ook haar eerste jaar aan de hogeschool. Ze studeert Business and languages aan de HoGent. Momenteel volgt Noa de lessen modern/jazz en hip-hop bij Dansgroep Adagio. Maar Noa heeft jaren klassiek ballet en hedendaagse dans gevolgd bij StapWest, dus ze heeft de nodige kennis. Noa zal vanaf januari 2021 modern/jazz geven aan +12 jarigen beginners op zaterdagvoormiddag.

Jolien is 18 jaar en zit in haar 1e jaar in het hoger onderwijs, ze volgt er pedagogische wetenschappen. Ze heeft talrijke verschillende hobby’s, waaronder dwarsfluit, KSA en dans. Ze danst al 13 jaar bij volksdansgroep Zannekin en ze heeft 6 jaar les gevolgd bij Dansgroep Adagio. Ze assisteert Yana op zondag met de kinderdans.